Aansluiting bij Buurtbemiddeling

Bericht geplaatst op: 08-01-2019

Sinds 1 januari zijn wij aangesloten bij Buurtbemiddeling. Een goed contact met buren en buurtgenoten zorgt voor een prettige leefomgeving. Maar wat als het toch mis gaat tussen u en uw buren?

Verbinding

Woningstichting Domus hecht veel waarde aan een prettig contact tussen haar huurders. Dit draagt bij aan een gevoel van veiligheid en tevredenheid. Wanneer het niet helemaal lekker loopt tussen u en uw buren en u er samen niet uitkomt, zetten onze woonconsulenten en onze huismeester zich uiteraard in om het probleem op te lossen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om via ons (of zelf) Proteion Buurtbemiddeling in te schakelen. Wij zien deze mogelijkheid als toegevoegde waarde voor onze huurders en is een vertaling van één van onze kernwaarden 'Verbinding'. 

Met elkaar in gesprek

Buurtbemiddeling brengt buurtgenoten met elkaar in gesprek, waarbij conflicten bespreekbaar worden gemaakt en er samen gezocht kan worden naar oplossingen. Proteion Buurtbemiddeling is een samenwerking van gemeenten, woningcorporaties en politie.

Meer weten?

Hier vindt u de flyer van Proteion Buurtbemiddeling. 
Zij zijn te bereiken via 06 - 20 28 05 76 of via e-mail: info@proteionbuurtbemiddeling.nl Uiteraard kunnen wij u hier ook mee verder helpen!

Ga naar het nieuwsoverzicht