Dit was Domus Dag 2019!

Bericht geplaatst op: 27-05-2019

Afgelopen zaterdag vond onze Domus Dag plaats. Het was een zeer geslaagde dag waar we met veel huurders in gesprek zijn gegaan; het belangrijkste doel van deze dag!

Verbinding met én tussen huurders

Samen met een Bik Bus stonden we vanaf 10:00 uur op de Heyberg in Herten waar we al snel de eerste huurders konden trakteren op warme koffie en een lekkere muffin. Van de gesprekken die we met hen voerden, kwam vooral naar voren dat zij het wonen daar als zeer prettig en veilig ervaren. Ook de verbinding tussen de huurders speelt een grote rol; ze kennen elkaar en voelen zich met elkaar verbonden. Voor ons als woningstichting heel fijn om te horen!

Opening Woonkamer Roermondse Veld

Op de tweede locatie vond de officiële opening plaats van de nieuwe Woonkamer. Deze nieuwe locatie in ons complex aan de Spoorlaan Noord brengt mensen uit de wijk 't Roermondse Veld samen. Ook hier gingen we met onze huurders in gesprek en kon elke bezoeker het nieuw pand bekijken dat feestelijk werd geopend door wethouder Rens Evers, wethouder Marianne Smitsmans en onze directeur - bestuurder Harrie Oosterlee. We willen iedereen bedanken die aanwezig was en heeft meegeholpen om deze dag te laten slagen!

Volgende week zullen we de prijswinnaars van de boodschappencadeaubon bekend maken!

 

 

 

 

   

 

Ga naar het nieuwsoverzicht