Huur betalen

Wanneer u een woning huurt van Woningstichting Domus kunt u van ons maximale inzet verwachten om u het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Hier staat tegenover dat u maandelijks huur betaalt. U kunt uw huur elke maand aan ons overmaken, maar de makkelijkste manier is een automatisch incasso; dat regelt u heel eenvoudig hier!

 

Betaal uw huur maandelijks via automatische incasso. Zo betaalt u altijd op tijd!

 

Niet eens met uw huurprijs?

Wanneer u het niet eens bent met de hoogte van uw huur, neem dan in de eerste instantie contact op met Woningstichting Domus. Komen we er samen niet uit, dan kunt u de huurcommissie inschakelen. De huurcommissie is een onafhankelijke en onpartijdige commissie voor zowel huurders als verhuurders. Zij geven u informatie over het huurprijsbeleid. U kunt de huurcommissie ook vragen een uitspraak te doen over een probleem waar u met ons niet uitkomt. Voor meer informatie neemt u een kijkje op de site van de huurcommissie

Automatische incasso regelen?

Vul online de incassomachtiging in en uw huur wordt elke maand automatisch afgeschreven.
Gemakkelijk en nooit te laat!


 

Huurtoeslag

Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten van uw woning. Om huurtoeslag te krijgen, moeten u, uw eventuele toeslagpartner en medebewoners aan de voorwaarden voldoen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurtoeslag? Kijk dan op de site van de Belastingdienst toeslagen.
 

Servicekosten

Elke maand betaalt u per de 1e van de maand de huur. Onderdeel van dit bedrag zijn de servicekosten. Deze kosten worden bij u in rekening gebracht voor bijvoorbeeld het schoonhouden van de algemene ruimten en voor de huismeester.