Huur opzeggen

Wilt u uw huur opzeggen, dan kan dit uiteraard gewoon online!
Via dit formulier kunt u uw huur opzeggen. 

Verhuizen

Voor zowel u als huurder als voor Woningstichting Domus komt er bij een verhuizing veel kijken.
In de folder huuropzegging kunt u een uitgebreide omschrijving terugvinden wat er gebeurt tussen het moment van huuropzegging en de sleutels inleveren. 

Hoe laat u de woning achter?

Voor u gaat verhuizen, willen we u vragen uw huidige woning netjes, schoon en zonder gebreken achter te laten. Zo komt de volgende bewoner ook in een prettige woonomgeving! Wilt u weten hoe u uw woning moet achterlaten? Dat leest u hier!

Handig! U kunt de huur van uw woning of parkeerplaats gewoon online opzeggen via bovengenoemd formulier. Wanneer wij dit ontvangen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de huuropzegging in gang te zetten. Wij vinden een uitstekende dienstverlening heel erg belangrijk. Vergeet u daarom niet de vragenlijst onderaan in te vullen. Alvast bedankt!

 

Geef wijzigingen in uw woonsituatie meteen door.

Wanneer u samen met u met uw partner op de huurovereenkomst staat en een van beide vertrekt uit de woning is het ook belangrijk dit aan Woningstichting Domus door te geven. Diegene die uit de woning vertrekt kan het uitschrijven heel eenvoudig via onderstaand formulier regelen.

Zelf regelen!

Denkt u er aan uw verhuizing door te geven aan uw gemeente en andere instanties zoals uw energieleverancier en PostNL? Voor het opzeggen of wijzigen van uw huurtoeslag gaat u naar de site van de Belastingdienst.