Kwaliteit

KWH

Het KWH staat voor Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector en is een coöperatieve vereniging opgericht door corporaties. Sinds 2008 voert Woningstichting Domus het kwaliteitslabel van deze organisatie. Dit keurmerk staat voor het leveren van een goede dienstverlening door woningcorporaties. De verwachtingen van de klant, om zorgeloos te kunnen huren, staan hierbij centraal.

Het is mogelijk dat u gedurende het jaar een mail ontvangt (via de organisatie KWH/Desan) om een enquête over onze dienstverlening in te vullen. Daarnaast kan het voorkomen dat u wordt gebeld om telefonisch vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de verhuizing, het zoeken naar een nieuwe woning of het opzeggen van de huur.

Meetonderdelen

In totaal zijn er 4 hoofdonderdelen waar het KWH Woningstichting Domus op test. Dit zijn klantcontact, verhuizen, onderhoud en klachten behandelen. Deze onderdelen worden jaarlijks onder onze huurders gemeten.

Daarnaast wordt alle informatieverstrekking kritisch beoordeeld door het KWH. Alle onderdelen moeten minimaal met een 7 worden beoordeeld, dan pas mag het keurmerk worden gedragen.