Ontmoetingsruimte voor complex De Sleye

Bericht geplaatst op: 04-09-2018

In samenwerking met de bewonerscommissie 'De Sleye' hebben wij de algemene ruimte van ons complex in Heel opnieuw ingericht. De algemene ruimte is nu een ontmoetingsruimte.

Contact tussen de bewoners

De ruimte die we samen onder handen hebben genomen, was voorheen een lege ruimte. Om het contact met de bewoners onderling te stimuleren, is deze ruimte volledig opnieuw ingericht. De bewoners van De Sleye onderhouden deze ruimte zelf, waardoor er vanzelf meer interactie tussen hen ontstaat.

Leefbaarheidsfonds

Deze werkzaamheden zijn betaald uit het Leefbaarheidsfonds. Dit fonds is opgericht om goede en leuke ideeën van onze bewoners financieel te ondersteunen. Zo hebben wij in mei, ook vanuit dit fonds, de entree van ons complex aan de Lindelaan in Roermond vernieuwd. Heeft u ook een goed idee voor uw buurt of complex? Laat ons met het aanvraagformulier Leefbaarheidsfonds weten wat uw plannen zijn! Meer informatie vindt u hier.

 

Wij danken de bewonerscommissie van De Sleye voor de prettige samenwerking!

 

Ga naar het nieuwsoverzicht