Transformatie zorgcomplexen PSW

Bericht geplaatst op: 06-12-2018

Deze week hebben wij de huurovereenkomsten met PSW voor de locatie W. Dreesstraat (Roermond) en Conrardusstraat (Melick) verlengd. De afgelopen maanden zijn we al gestart om de transformatie van deze complexen mogelijk te maken. Ze worden gedeeltelijk gerenoveerd en weer op het gewenste kwaliteitsniveau gebracht. 

Transformatie zorgcomplexen

Zo worden er op de Willem Dreesstraat in Herten nieuwe installaties aangebracht, met als gevolg dat de bewoners tijdelijk elders worden gehuisvest. Na de vervanging van de installaties kunnen de bewoners eind 2018 weer terug in hun vernieuwde appartementen. 
De renovatie van de Conrardusstraat in Melick gaat nog een stukje verder. Hier worden de woonkamers uitgebouwd, waarmee een betere en ruimere leefruimte wordt gecreëerd. Daarnaast wordt er een lift toegevoegd waardoor de eerste verdieping voor alle bewoners toegankelijker wordt. Tenslotte realiseren we op de eerste verdieping een nieuwe kantoorruimte.
Deze werkzaamheden zullen in de zomer van 2019 gereed zijn.  

Leefbaarheid en Verbinding

In het kader van Scheiden Wonen en Zorg zijn ook de huurovereenkomsten herijkt en geactualiseerd. Met deze verlenging en transformaties zetten we samen met PSW de stap naar een duurzame samenwerking op het gebied van zorgvastgoed voort waarbij we in de toekomst gezamenlijk kijken naar nieuwe ontwikkellocaties.
De thema's Leefbaarheid en Verbinding uit ons ondernemingsplan verliezen we daarbij nooit uit het oog.

De heer Bodde en de heer Oosterlee ondertekenen de huurovereenkomsten.

 

Ga naar het nieuwsoverzicht