UPDATE: Maatregelen coronavirus verlengd tot en met 1 juni

Bericht geplaatst op: 19-05-2020

 

Niet aanwezig, wel bereikbaar

Naar aanleiding van de nieuwe aangescherpte maatregelen zoals deze gisteren door onze regering werden gecommuniceerd, veranderen er wat zaken binnen onze organisatie.
Onze medewerkers werken in elk geval tot en met 1 juni thuis. Ons kantoor bezoeken is dus voor deze periode niet mogelijk.
Telefonisch zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar. Deze maatregel kan eventueel wel betekenen dat de medewerker die u wilt spreken, niet of moeilijker te bereiken is. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk via telefoon of via mail van dienst te zijn. 

- Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk ons kantoor te bezoeken. Dit kan echter alleen op afspraak. Wilt u langskomen? Dat kan! Bel ons of mail naar info@wsdomus.nl - 

Huisbezoeken en voor - en eindcontroles

Geplande huisbezoeken en voor - en eindcontroles zijn tot nader order geannuleerd. Heeft u deze binnenkort gepland staan? Eén van onze medewerkers neemt dan vanzelf contact met u op!
Wanneer u uw huur opzegt, hanteren wij nog gewoon één maand opzegtermijn; de voor -en eindcontroles worden dan later ingepland.
Onze huismeester is aanwezig op de aangegeven spreekuren, maar zal niet bij onze huurders op bezoek gaan en ook geen kleine klussen uitvoeren. 

We begrijpen dat deze maatregelen een hele ingreep zijn, maar wij vinden het enorm belangrijk om er samen voor te zorgen verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. 
Via deze website, de digitale borden in uw complex en onze Facebookpagina houden wij u op de hoogte van de stand van zaken.  

Wat kunt u zelf doen?

Het is inmiddels bekend, maar we herhalen het toch nog maar even:
Was regelmatig en goed uw handen.
Nies in de binnenkant van uw elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes of tissues.

We danken u voor uw begrip en medewerking! 

Ga naar het nieuwsoverzicht