Vernieuwde entree Lindestaete

Bericht geplaatst op: 17-05-2018

In samenwerking met PSW en Proteion hebben wij de entree van ons complex aan de Lindelaan opnieuw ingericht.
Wat voorheen een kale ruimte was, is nu omgetoverd tot een ontmoetingspunt voor de bewoners.

Een nieuw kleurtje en nieuw meubilair

De entree is helemaal geschilderd, er is nieuwe, duidelijke bewegwijzering naar de verdiepingen aangebracht en de medewerkers van PSW hebben prachtig nieuw meubilair gemaakt (zie foto). Vanuit de ruimte is er voor de bewoners die wachten op vervoer nu een goed zicht op het naderend verkeer.

Leefbaarheidsfonds

Op het raam hebben we bestickering aangebracht en de ruimte zal verder nog worden afgewerkt met kussens en tijdschriften, zodat het een warme welkome sfeer krijgt. Deze werkzaamheden zijn betaald uit het Leefbaarheidsfonds. Dit fonds is opgericht om goede en leuke ideeën van onze bewoners financieel te ondersteunen. Heeft u ook een goed idee voor uw buurt of complex? Laat ons met het aanvraagformulier Leefbaarheidsfonds weten wat uw plannen zijn! Meer informatie vindt u hier

Wij wensen de bewoners en bezoekers van de Lindestaete veel plezier met hun nieuwe entree!

De nieuwe entree aan de Lindelaan. Er komen nog nieuwe stoelen en gezellige kussens!

Ga naar het nieuwsoverzicht